Routebeschrijving

Met de auto

Vanuit Amsterdam en Rotterdam via de A4: Afslag Den Haag/ Voorburg, richting Den Haag aanhouden. Bij afslag nr. 1 (Scheveningen)/Wassenaar) rechtsaf slaan op de Benoordenhoutseweg. Bij het eerst stoplicht linksaf de Van Alkemadelaan inrijden. Na het tweede stoplicht rechtsaf de Ruychrocklaan volgen tot deze na de flauwe bocht aan het einde overgaat in de Cees Laseurlaan. Direct rechts ligt Clingenbosch.

Of:

Bij afrit 8 richting Leidschendam/Voorburg afslaan. Bij einde afrit en stoplicht rechtsaf richting Wassenaar/Scheveningen (N14). N14 blijven volgen. Voorbij Wassenaar vóór de tunnelingang de afslag rechts richting Scheveningen/Bronovo volgen. Op rotonde rechtdoor. Vóór stoplicht linksaf slaan en meteen weer linksaf. De weg volgen langs het winkelcentrum. Daarna bij de kruising rechtsaf slaan de Cees Laseurlaan op. Het laatste blok flats aan de linkerhand is Clingenbosch.

Vanuit Amsterdam via de A4 en de A44: De A44 en de N44 door Wassenaar volgen tot aan de eerste grote kruising in Den Haag. Hier bij het verkeerslicht rechts afslaan de Van Alkemadelaan in. Na het tweede stoplicht rechtsaf de Ruychrocklaan volgen tot deze na de flauwe bocht aan het einde overgaat in de Cees Laseurlaan. Direct rechts ligt Clingenbosch.

Vanuit Utrecht via de A12: Richting Den Haag aanhouden. Bij afslag nr. 1 (Scheveningen/Wassenaar) rechtsaf (Benoordenhoutseweg). Bij het eerste stoplicht linksaf en de Van Alkemadelaan volgen tot het tweede stoplicht. Daar rechtsaf de Ruychrocklaan afrijden. Direct na de bocht naar links ligt Clingenbosch ter rechterzijde op de Cees Laseurlaan.

Vanuit Utrecht via de A12 en A4: Op de A12 afslaan voor de A4 richting Amsterdam. Bij afrit 8 richting Leidschendam/Voorburg afslaan. Bij einde afrit en stoplicht rechtsaf richting Wassenaar/Scheveningen (N14). N14 blijven volgen. Voorbij Wassenaar vóór de tunnelingang de afslag rechts richting Scheveningen/Bronovo volgen. Op rotonde rechtdoor. Vóór stoplicht linksaf slaan en meteen weer linksaf. De weg volgen langs het winkelcentrum. Daarna bij de kruising rechtsaf slaan de Cees Laseurlaan op. Het laatste blok flats aan de linkerhand is Clingenbosch.

Met het openbaar vervoer.

Clingenbosch is te bereiken vanaf station CS met bus 20 richting Duinzigt. Uitstappen op eindpunt en de Theo Mann Bouwmeesterlaan in de rijrichting volgen tot eerste kruising. Daar rechtsaf en de Cees Laseurlaan uitlopen. Clingenbosch ligt links aan het einde van de straat vóór de bocht.